Apunasi vahingon sattuessa

Kosteus- ja vahinkokartoitukset

Asiantuntevaa palvelua Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Hämeen Vahinkotekniikka Oy tarjoaa nopeaa ja asiakaslähtöistä kartoituspalvelua. Hoidamme myynti-, kosteus- ja vahinkokartoitukset laadukkaasti kaikissa kohteissa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Kartoitusten lisäksi saat vahinkosaneeraukset ja märkätilavalvonnan kätevästi samasta paikasta.

Varaa aika ilmaiseen arvioon tai pyydä tarjous!

Vahinkokartoitus

Vahinkokartoituksessa pyrimme selvittämään vesi- tai kosteusvahingon alkuperän ja aiheuttajan. Vahinkokartoituksessa selvitämme vahingon laajuuden ja annamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiötä varten.

Annamme vahinkokartoituksesta raportin, jossa pyrimme antamaan mahdollisimman seikkaperäisen toimenpide-ehdotuksen tarvittavia korjaustoimenpiteitä varten.

Kosteuskartoitus

Voimme suorittaa kosteuskartoituksen joko koko rakennuksessa tai jossakin sen osassa. Kosteuskartoituksessa pyrimme selvittämään rakennuksen kosteusteknisen toiminnan ongelmakohdat.

Asbestikartoitus

Asbestikartoituksessa selvitämme onko rakennuksen rakennusmateriaaleina käytetty asbestipitoisia tuotteita. Nykyisen lainsäädännön mukaan purkutöitä ei saa tehdä ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa ennen kuin asbestikartoitus on tehty.

Myyntikartoitus

Asunnon myyntikartoitus on asunnon myynnin yhteydessä suoritettava kartoitus, jossa kartoitamme asunnon kosteat tilat ja keittiön. Suoritamme tutkimuksen silmämääräisesti ja pintakosteuden osoitinta apuna käyttäen pinnoitteita ja rakenteita rikkomatta. Laadimme kartoituksesta raportin, jossa suosittelemme mahdollisesti tarvittavia korjaustoimenpiteitä.

Tutkimuksessa pyrimme selvittämään seuraavat asiat

Pesuhuoneet, wc:t ja muut kosteat tilat

  • Onko tiloissa vesieristettä?
  • Ovatko pinnoitteet kiinni alustassaan?
  • Havaitaanko kosteutta, joka on mahdollisesti päässyt rakenteisiin asti?

Keittiöt

Etsimme allaskaapeista mahdollisia kosteusvaurioista kertovia vauriojälkiä. Jääkaappien ja pakastimien takaa etsimme mahdollisia kosteusvaurioista kertovia vauriojälkiä.

Tutkimme mahdolliset vauriojäljet pintakosteudenosoittimella, jotta voimme todeta, onko kyseessä mahdollisesti vanha, puutteellisesti korjattu vaurio vai uusi kosteusvaurio.