Apunasi vahingon sattuessa

Kosteusvaurion korjaus

Luotettavaa purku- ja kuivausurakointia Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Hämeen Vahinkotekniikka Oy tarjoaa ammattitaitoista vahinkosaneerauspalvelua. Hoidamme kosteusvaurion korjaukset ja erikoispuhdistukset laadukkaasti kaikissa kohteissa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Korjausten lisäksi saat kartoitukset ja märkätilavalvonnan kätevästi samasta paikasta.

Varaa aika ilmaiseen arvioon tai pyydä tarjous!

Purku- ja kuivausurakointi

Pyrimme suorittamaan purku- ja kuivaustyöt siten, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa kiinteistön asukkaille ja käyttäjille. Tarvittaessa osastoimme purettavan ja kuivattavan alueen erilleen muista tiloista, jotta pöly ja äänihaitat olisivat mahdollisimman vähäisiä. Lisäksi osastointi rajaa kuivattavaa alaa, jolloin kuivauksen aikaisesta alhaisesta ilmankosteudesta on mahdollisimman vähän haittaa tilojen käyttäjille ja rakennuksen muille osille ja rakenteille.

Erikoispuhdistukset

Erikoispuhdistukset ovat siivous- ja puhdistustöitä, joissa työn suorittamiseksi tarvitaan erityistä henkilösuojausta. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi mikrobisiivoukset, kalman ja kuolleiden eläinten haju, palovahingot sekä viemärivuotojen aiheuttamat vahingot. Desinfioimme tilat ennen tai jälkeen purkutöiden. Tarvittaessa suoritamme erillisen hajunpoistokäsittelyn.

Korjausrakentaminen

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat moninaisista korjausrakennustehtävistä. Mikäli meillä ei ole riittävää erikoisosaamista, käytössämme on pitkäaikainen alihankintaverkosto kaikkiin rakennusalan töihin ja ongelmiin. Luotettavat yhteistyökumppanimme tarjoavat vahvaa ammattitaitoa työlle kuin työlle.

Sisäilma- ja mikrobitutkimukset

Materiaali- ja sivelynäytteiden sekä sisäilman mikrobi- ja radonnäytteiden ottamisessa käytämme laajaa alihankintaverkostoamme.

Hajunpoisto- ja desinfiointikäsittelyt

Teemme erilaisia hajunpoisto- ja desinfiointikäsittelyitä monipuolisella laitteistollamme. Käytössämme on esimerkiksi sively- ja matalapainekannulla levitettäviä kosteita desinfiointi- ja hajunpoistoaineita, ilmapesuihin aerosolina levitettäviä aineita sekä ilman ja rakenteiden desinfiointiin käytettäviä kuivasavuja.

Hajunpoisto- ja desinfiointikäsittelyjen kohteita ovat muun muassa mikrobivauriot, kalma, vesivahingot, palanut ruoka, tulipalo, tupakanhaju, kesämökit, autot, veneet, matkailuvaunut sekä irtaimistot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kosteusvaurioiden korjauksista!